Pyydä tarjous puukaupasta

Aloita puukauppa yhteydenotolla puunostajaan tällä lomakkeella.
Yhteydenoton jälkeen Harvestian hankintaesimies tutustuu metsätilaasi, jonka jälkeen saat selkeän toimenpide-ehdotuksen ja tarjouksen puukaupasta.

Tarjouspyyntölomakkeen lisäksi voit myös ottaa suoraan yhteyttä alueesi hankintaesimieheen soittamalla tai sähköpostise.
Puunostajien yhteystiedot löydät täältä.

Voita moottorisaha

Kaikkien 31.12.2022 mennessä Harvestialta puukauppatarjouksen saaneiden kesken arvotaan Husqvarna -moottorisaha (arvo n. 249,00 EUR). Arvonta koskee verkkosivuston kautta tehtyjä tarjouspyyntöjä.

Tarjouspyyntölomake
Puukauppatarjous sisältää puutavaralajien hinnat sekä mittavaatimukset. Tarjous sisältää kuviokohtaiset hakkuuehdotukset. Puukauppatarjouksen hakkuuehdotuksista voidaan neuvotella ja tarjous muuttuu sitovaksi Harvestian ja asiakkaan välisellä kauppasopimuksella.

Harvestia

Harvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö. Harvestia hankkii puut Mondi Powerfluten Kuopion Sorsasalossa sijaitsevalle tehtaalle.
Lisäksi Harvestia toimittaa puuta yhteistyökumppaneilleen. Harvestia ostaa kuitu-, tukki- ja energiapuuta sekä pysty- että hankintakaupalla.

Tietosuojaseloste