Mutkattomin kumppani puukauppaan

Harvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö, joka ostaa aktiivisesti koivukuitua Mondi Powerfluten tehtaan tarpeisiin. Lisäksi hankimme puuta yhteistyökumppaneillemme. Puunhankinnassa toiminta-alueitamme ovat pääasiassa Pohjois-Savo sekä Etelä-Savon pohjoisosat.

Me Harvestialla palvelemme metsänomistajia joustavasti ja luotettavasti. Olemme yrittäjähenkinen yhteistyökumppani, jonka tavoitteena on löytää monipuoliset ja asiakkaitamme parhaiten palvelevat ratkaisut kaikkiin puukaupan tarpeisiin. Tunnemme kestävän kehityksen vaatimukset ja toimimme vastuullisesti. Vastuullisuudesta ja meille myönnetyistä sertifikaateista voit lukea lisää täältä.

Työnantajana haluamme kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa ja innostaa työntekijöitämme jatkuvasti. Tällä hetkellä Harvestia työllistää tällä hetkellä noin 20 toimihenkilöä, joiden lisäksi työllistämme päivittäin jopa yli 50 kone- ja autoyrittäjää kuljettajineen.

Harvestia on

Vastuullinen toimija, joka tuntee kestävän kehityksen sekä turvallisuuden vaatimukset.

Metsänomistajan luottohenkilö, joka palvelee joustavasti.

Yrittäjähenkinen yhteistyökumppani, joka löytää monipuoliset ratkaisut.

Innostava työnantaja, joka kehittyy yhdessä työntekijöidensä kanssa.

Artikkelit - 9.11.2021
Turvallisuus tähtäimessä Harvestian vaatimukset urakoitsijoille ja heidän työntekijöidensä osaamiselle ovat tarkentuneet viimeisen parin vuoden aikana. Urakoitsijoille asetettavat vaatimukset tähtäävät turvallisuuden parantamiseen Harvestian työmailla. Harvestialla turvallisuus onkin tärkein asia, joka ohjaa kaikkea toimintaa. Yksi nykyisistä vaatimuksista on koneenkuljettajien metsäalan tutkinto. Harvestia ja Sakky selvittivät yhteistyön mahdollisuutta koneenkuljettajien kouluttamiseksi. Yhteinen malli ja ratkaisu tähän löydettiin ja koneenkuljettajien koulutus alkoi alkuvuodesta 2020. Jokaiselle ilman tutkintoa olevalle moto- tai ajokoneenkuljettajille mahdollistettiin koulutuksen aloitus töiden ohessa, joka johtaa metsäalan tutkintoon. Kehittynyt ja räätälöity koulutusmalli Eritysesti…
Artikkelit - 6.10.2021
Kesällä 2021 Harvestian rivejä vahvisti kaksi kesätyöntekijää, Ville ja Marikki. Ville vietti kesäänsä hankinnan tehtävien parissa Kangasniemellä ja Marikki logistiikan parissa Kuopiossa. Alta pääset lukemaan heidän kesätyökokemuksiaan. Ville Paappanen, KangasniemiHankinta ”Suhde metsään ja lopulta metsätalouteen tulee jo kotoa. 15-vuotiaana raivasin taimikoita kesätyönä, josta tie vei ammattikouluun metsäkoneenkuljettajalinjalle. Joidenkin metsäkoneenkuljettajavuosien jälkeen palo päästä vaikuttamaan asioihin vahvistui, ja päädyin metsätalousinsinööriopiskelijaksi Mikkeliin. Parin vuoden opiskelun jälkeen hain kesätöitä Harvestialta, ja se kannatti. Kesän aikana olen oppinut erittäin paljon puunhankintaan sekä puukauppaan liittyviä asioita.…
Artikkelit - 10.6.2021
Harvennus metsän arvokasvun perustana Harvennushakkuut ovat tärkeä osa suomalaisten metsien hoitoa, sillä ne pitävät metsät terveinä ja elinvoimaisina. Suunnitelmalliset ja yhteistyössä ammattilaisten kanssa toteutetut harvennushakkuut tuovat metsänomistajalle myös rahanarvoista hyötyä, sillä ajallaan tehtynä ne voivat kasvattaa metsän tuottoa jopa 50% verrattuna siihen, että harvennukset jätettäisiin kokonaan tekemättä. Tiedätkö, kuinka harvennushakkuut vaikuttavat metsän hyvinvointiin ja tuottavuuteen? 1. Harvennushakkuut parantavat metsän elinvoimaa ja terveyttä Metsänhoidollisesta näkökulmasta harvennushakkuiden rooli on merkittävä. Harvennuksessa poistetaan heikkoja ja huonokuntoisia puita, jolloin kasvutilaa, ravinteita ja valoa vapautuu…

Harvestia

Harvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö. Harvestia hankkii puut Mondi Powerfluten Kuopion Sorsasalossa sijaitsevalle tehtaalle.
Lisäksi Harvestia toimittaa puuta yhteistyökumppaneilleen. Harvestia ostaa kuitu-, tukki- ja energiapuuta sekä pysty- että hankintakaupalla.

Tietosuojaseloste