Uutiset

Uutiset – 3.3.2023
Harvestia kouluttaa hakkuukoneiden kuljettajia yhteistyössä Metsäkeskuksen kanssa Harvestia kouluttaa omaa henkilöstöä sekä hakkuukoneen kuljettajia harvennusten laatuun ja korjuujälkeen liittyvissä asioissa kevään aikana. Maastossa pidettäviä koulutustilaisuuksia järjestetään helmi-maaliskuussa yhteistyössä Metsäkeskuksen kanssa neljällä eri paikkakunnalla. Harvestian hakkuissa noudatetaan Hyvän metsänhoidon suosituksia Koulutuksen pääteemoina ovat harvennusten oikea voimakkuus ja ajoitus sekä ajouraleveys ja suunnittelu. Keskeisenä tavoitteena on jatkossa parantaa korjuun laatua sekä metsänomistajien palvelua ja neuvontaa. Kaikissa Harvestian hakkuissa noudatetaan Hyvän metsänhoidon suosituksia. Positiivista vuorovaikutusta Koulutustilaisuuksissa on varattu aikaa keskustelulle ja pohdinnoille. Näin…
Uutiset – 12.1.2023
Pieni kulkija -palvelu haluaa turvata jokaisen ekaluokkalaisen liikkumisen liikenteessä, kaupungista maaseudulle. Toimitamme koulujen ekaluokkalaisille led-valoilla varustettuja turvaliivejä eri puolille Suomea. Harvestia osallistuu kampanjan toteutukseen.
Uutiset – 3.1.2023
Metsätalousinsinööri Antti Vuorela on aloittanut 11.11.2022 Harvestian hankintaesimiehenä ostoalueena Kitee, Rääkkylä ja Tohmajärvi. Antin toimisto on Joensuun Tiedepuistossa. Metsätalousinsinöörit Risto Keskinen ja Joonas Heikkinen aloittivat 2.1.2023 Harvestian hankintaesimiehinä. Riston ostoalue on Juuka ja Polvijärvi ja toimisto on Juuan keskustassa. Joonaksen ostoalue on Nurmes ja toimisto on Nurmeksessa torin laidalla. Tervetuloa Harvestiaan! Vahvistusten aloittamiseen liittyen jatkossa Ville Väinölän ostoalue on Kaavi, Tuusniemi ja Juankoski, Jarmo Torvisen ostoalue on Outokumpu, Liperi ja Kontiolahti ja Ville Kilpeläisen ostoalue on Lieksa.
Uutiset – 15.9.2022
Tervetuloa Harvestian Metsäpäivään Kontiolahdelle 24.9.2022 klo 9 -14. Osoite Kuusojantie 39, 81220 Kontiolahti.
Lataa lisää

Harvestia

Harvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö. Harvestia hankkii puut Mondi Powerfluten Kuopion Sorsasalossa sijaitsevalle tehtaalle.
Lisäksi Harvestia toimittaa puuta yhteistyökumppaneilleen. Harvestia ostaa kuitu-, tukki- ja energiapuuta sekä pysty- että hankintakaupalla.

Tietosuojaseloste