Mondi Group

Harvestian omistaa Mondi Group, joka on pakkausmateriaali- ja paperiyhtiö, jonka palveluksessa on noin 26 000 ihmistä yli 30 eri maassa. Mondi Group omistaa Mondi Powerfluten Kuopiossa sijaitsevan tehtaan, joka valmistaa pääosin Suomesta hankitusta koivusta korkealaatuista aallotuskartonkia Powerflute®-tuotemerkillä.

Neitseellisestä aallotuskartongista valmistetut aaltopahvilaatikot ovat ympäristöystävällisiä, erittäin kestäviä ja sietävät hyvin kosteutta. Niitä käytetään laajasti hedelmien ja vihannesten sekä arvokkaiden teollisuustuotteiden kuten sähkölaitteiden ja autonosien kuljetuspakkauksissa. Kuopion tehdas on yksi kolmesta pohjoismaisen, koivukuidusta valmistetun aallotuskartongin valmistajista Euroopassa ja sen tuotantokapasiteetti on 300 000 tonnia vuodessa. Tutustu Mondi Groupiin tarkemmin osoitteessa www.mondigroup.com

Artikkelit - 10.6.2021
Harvennus metsän arvokasvun perustana Harvennushakkuut ovat tärkeä osa suomalaisten metsien hoitoa, sillä ne pitävät metsät terveinä ja elinvoimaisina. Suunnitelmalliset ja yhteistyössä ammattilaisten kanssa toteutetut harvennushakkuut tuovat metsänomistajalle myös rahanarvoista hyötyä, sillä ajallaan tehtynä ne voivat kasvattaa metsän tuottoa jopa 50% verrattuna siihen, että harvennukset jätettäisiin kokonaan tekemättä. Tiedätkö, kuinka harvennushakkuut vaikuttavat metsän hyvinvointiin ja tuottavuuteen? 1. Harvennushakkuut parantavat metsän elinvoimaa ja terveyttä Metsänhoidollisesta näkökulmasta harvennushakkuiden rooli on merkittävä. Harvennuksessa poistetaan heikkoja ja huonokuntoisia puita, jolloin kasvutilaa, ravinteita ja valoa vapautuu…

Harvestia

zHarvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö. Harvestia hankkii puut Mondi Powerfluten Kuopion Sorsasalossa sijaitsevalle tehtaalle.
Lisäksi Harvestia toimittaa puuta yhteistyökumppaneilleen. Harvestia ostaa kuitu-, tukki- ja energiapuuta sekä pysty- että hankintakaupalla.

Tietosuojaseloste