Harvennushakkuiden laatukoulutus

Uutiset | 3.3.2023
Jaa tämä artikkeli

Harvestia kouluttaa hakkuukoneiden kuljettajia yhteistyössä Metsäkeskuksen kanssa

Harvestia kouluttaa omaa henkilöstöä sekä hakkuukoneen kuljettajia harvennusten laatuun ja korjuujälkeen liittyvissä asioissa kevään aikana. Maastossa pidettäviä koulutustilaisuuksia järjestetään helmi-maaliskuussa yhteistyössä Metsäkeskuksen kanssa neljällä eri paikkakunnalla.

Harvestian hakkuissa noudatetaan Hyvän metsänhoidon suosituksia

Koulutuksen pääteemoina ovat harvennusten oikea voimakkuus ja ajoitus sekä ajouraleveys ja suunnittelu. Keskeisenä tavoitteena on jatkossa parantaa korjuun laatua sekä metsänomistajien palvelua ja neuvontaa. Kaikissa Harvestian hakkuissa noudatetaan Hyvän metsänhoidon suosituksia.

Positiivista vuorovaikutusta

Koulutustilaisuuksissa on varattu aikaa keskustelulle ja pohdinnoille. Näin makkaranpaiston ohessa on mahdollista käsitellä käytännön työssä eteen tulevia kysymyksiä ja hakea yhteistä näkemystä. Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta jo pidetyissä koulutuksissa!


Harvestia

Harvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö. Harvestia hankkii puut Mondi Powerfluten Kuopion Sorsasalossa sijaitsevalle tehtaalle.
Lisäksi Harvestia toimittaa puuta yhteistyökumppaneilleen. Harvestia ostaa kuitu-, tukki- ja energiapuuta sekä pysty- että hankintakaupalla.

Tietosuojaseloste