Tapio Bruunille kunniamerkki

Uutiset | 12.2.2021
Jaa tämä artikkeli

Vapaudenristin ritarikunnan suurmestari tasavallan presidentti myönsi itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 hankintaesimies Tapio Bruunille Suomen valkoisen ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalin kultaristein. Tapio on ansioitunut toimimalla pitkäjänteisesti ja tuloksekkaasti puunhankinnassa osto ja korjuu tehtävissä. Kunniamerkin luovutti Harvestian toimitusjohtaja Mikko Palmroth.

Uutiset - 23.6.2021
Harvestia -brändi samalle tasolle yhtiön toiminnan kanssa Aloitimme keväällä 2021 brändinkirkastusprojektin jossa tavoitteena oli tuoda Harvestia -brändi yhtä korkealle tasolle muun yhtiön toiminnan kanssa ja kehittää viestintäämme ajan tarpeiden mukaiseksi. Yhtiön toiminta on kehittynyt asetettujen tavoitteiden mukaisesti mutta Harvestia -brändi itsessään ei ollut pysynyt kehityksen vauhdissa mukana ja siksi asiaan tuli ottaa kiinni. Mutkattomin tapa tehdä puukaupat Brändilupauksemme ”mutkattomin tapa tehdä puukaupat” on kiteytys siitä, miten asiointi Harvestian kanssa on helppoa ja suoraa. Asiakkaanamme asioit yhden hankintaesimiehen kanssa koko puunmyyntiprosessin…

Harvestia

Harvestia Oy on Mondi Groupin omistama puunhankintayhtiö. Harvestia hankkii puut Mondi Powerfluten Kuopion Sorsasalossa sijaitsevalle tehtaalle.
Lisäksi Harvestia toimittaa puuta yhteistyökumppaneilleen. Harvestia ostaa kuitu-, tukki- ja energiapuuta sekä pysty- että hankintakaupalla.

Tietosuojaseloste